3 tips til godt indeklima

28 september 2021
Steffen Hansen

Det er vigtigt, at man tænker over sit indeklima, når man går derhjemme. Et godt indeklima kan fjerne mange udfordringer i hverdagen, kan være med til at man får mere energi, og kan samtidig modarbejde ting som hovedpine. Læs her i indlægget om, hvordan du får et godt indeklima i dit hjem.

Luft ud ofte

Den nemmeste måde at få et godt indeklima på, er ved at sørge for at lufte ud flere gange om dagen. Ved at lufte ud får man skiftet den dårlige luft i et lokale ud med ny og frisk luft. Udover at kunne hjælpe med indeklimaet, så kan det også være med til at fjerne fornemmelsen af at være indelukket og fjerne dårlig luft, hvis der måtte være dette.

Brug en luftrenser

Hvis det ikke er nok at åbne vinduet i ny og næ, så anbefales det, at man investerer i en luftrenser. Der findes i dag fantastisk smarte luftrensere, som man blot kan stille på gulvet i det rum man ønsker at forfriske luften i, og herefter blot sætte den til. Luftrensere fungerer ved at de suger den dårlige luft ind, fører den igennem et filter, og skyder frisk luft ud i den anden ende. Find et godt filter til en luftrenser her: https://www.billigfilter.dk/

Installer en ventilator

Er du ejer af boligen du bor i, så kan det være du skal overveje at installere et ventilationssystem. Med en ventilator, så kan du nemlig få udskiftet luften i rummet automatisk hele tiden. Den bliver koblet op, så den har direkte forbindelse til udenfor, og suger herefter frisk luft ind i rummet i alt den tid den er tændt. Hvis man døjer med allergi, så kan man også købe en, hvor der er indbygget filter, og på den måde filtrere de partikler fra, som man typisk slår ud på. Det kunne som eksempel være pollen eller støv.