Brug en blikkenslager i Roskilde

29 september 2020
admin

De 3 steps

Lige præcis vandrør og rustne rør generelt, er ikke noget, du selv bør ligge og rode med. Overvej istedet at hyr en blikkenslager i Roskilde, hvis det er der du har brug for hjælp – det vil gøre projektet meget mere overskueligt. 

Men hvilken blikkenslager, skal du kigge efter, tænker du måske. Tøv ikke. Den komplette guide ses her!

Step 1: Erfaring 

Det er altid godt med erfaring, selvom vi selvfølgelig også bør støtte iværksættere. Men erfaring fylder bare meget i vurderingen, og det gør den fordi, at erfaring betyder oplevelser. 

Hvis du hyrer en blikkenslager, der har haft en masse oplevelser i branchen så at sige, ved han en masse om, hvad der er det rigtige at gøre i visse situationer – og hvad der ikke er det rigtige at gøre. 

Han har prøvet og smadre et vandrør op tusinde gange før og ved lige præcis, hvordan man undgår det. 

Step 2: Hvis du hyrer en iværksætter …

Så er anmeldelser din bedste ven. Lyt til hvad andre siger enten på Tripadvisor, Google, Facebook eller noget helt tredje. Det kan også være du kender én, som har brugt den blikkenslager du har i kikkerten, og som kan fortælle dig deres oplevelse med udbyderen. 

Derudover er det ikke kun dårlige ting at sige om iværksættere. Modsat én der har været i branchen i mange år, og som måske gør ting udfra vaner, kan en iværksætter have nye ideer og metoder til at lave sit arbejde. Undervurdér dem derfor ikke.

Step 3: Hvilke VVS-installationer ombefatter de?

For der er mange. Rigtig mange. Derfor er det en god idé at undersøge, om hvor mange VVS-installationer blikkenslageren reparer på – og især om den reparation, du vil have hjælp til, er at finde på hans liste. 

De fleste laver dog alt fra reparation af gulvvarmesystemer til udskiftning af radiatorer.