Det skal du tænke over, når du køber en græstrimmer

07 december 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil have en græstrimmer til at klippe kanterne på din græsplæne, er du måske begyndt at overveje, hvilken form for trimmer der vil være den rette for dig. Der findes jo en række forskellige slags på markedet. 

Når du skal orientere dig i forhold til udvalget af græstrimmere, er det en god ide, at du ser nærmere på udvalget hos prishammeren.dk. De har et virkelig stort udvalg, blandt andet kan du finde en Makita græstrimmer. Det er et japansk mærke, der står for virkelig god kvalitet, lige gyldigt hvilken af deres modeller du vælger. 

Når du skal vælge mellem de forskellige modeller, kan det først og fremmest være en god ide, at du ser på, hvor meget græstrimmeren larmer. Hvis du skal arbejde med den længe, og du ikke vil genere dine naboer, er det vigtigt, at du vælger en støjsvag model. Både for din egen skyld og for naboernes. 

image

Vægt og ergonomi

Det er dog ikke kun din hørelse, som du bør tænke på, når du skal vælge en græstrimmer. Du bør selvfølgelig også tænke på, hvordan den er at arbejde med. Derfor skal du se på, hvor meget den vejer, og hvordan den er at indstille. 

Hvor meget græstrimmeren skal veje, kommer jo helt an på, hvor meget du kan bære. Det er altså et individuelt spørgsmål. Derudover kommer det selvfølgelig også an på, hvor længe du skal stå og arbejde med græstrimmeren. 

Ergonomien i græstrimmeren kommer særligt på spil i forhold til, hvor nem den er at indstille til at passe til lige præcis dig. Er du meget høj eller meget lav, kan det være særligt vigtigt, at du ser på det, da det jo er vigtigt, at du arbejder med et stykke værktøj, der er indstillet korrekt til din højde.