lavidanabila.dk

Vi har nemlig scoutet danske firmaer, og vi forsøger at give dig vores bud på de bedste steder at handle

Dyrk sjov motion med en fitness trampolin!

Dyrk sjov motion med en fitness trampolin!

Findes der noget bedre end at hoppe?

Nej, det vente vi nok, og det er faktisk bevidst, at det er sundt for kroppen!

Ikke alene bevæger man sig, som er sundt for kroppen, men det med at hoppe aktiverer også kroppen sammen med hjernen og frigiver signalstoffer, der er med til at gøre en glad.

Endda en fotograf valgte for mange år siden at lave en fotobog med portrætter, men det specielle var, at alle billeder var taget i et øjeblik, hvor alle personerne hoppede, da personen mente, at det øjebliksbillede viste personen mere personlig end påtaget.

Således kan det være smart at have en stor trampolin derhjemme, som man kan dele med vennerne, familien og andre, for både store og små kan deltage i hyggelige aktiviteter i en trampolin – og det at hoppe i sig selv kræver jo ikke den store teknik, da de fleste af os lærer det fra små af.

Faktisk er en trampolin også et godt værktøj til at styrke ens balanceevne og eventuelt til at genoptræne kroppen.

Men man kan jo også bruge sådan en som en fitness trampolin og på den måde dyrke motion derhjemme.

Så skal man ikke betale kontingent til et stort fitness-center, man kan have trampolinen derhjemme; man kan printe et program at dyrke fitness efter, eller man kan bare more sig med at hoppe, da man forbrænder kalorier på den måde.

Man skal atter heller ikke bruge tid på transport for at komme ud at motionere, der er intet konkurrence-element i det i form af en sport, men man kan sagtens dyrke det sammen med andre, eller man kan opfinde sjove lege til anledningen for at skabe lidt afveksling.

Man behøver heller ikke have det perfekt vejr hver gang, man skal træne med sådan en trampolin, og det kræver heller ikke så meget at vedligeholde den.