lavidanabila.dk

Vi har nemlig scoutet danske firmaer, og vi forsøger at give dig vores bud på de bedste steder at handle

Få bedre likviditet med et ordrestyringssystem

Der findes mange gode grunde til at investere i et ordrestyringsprogram. 2 af dem er at det vil styrke dit firmas likviditet. Du har mulighed for at selv at have et lager, da du har mulighed for at incl. dine leverandørs lager. Du kan se hvad han har på lager, hvornår udsolgte varer er retur og evt. finde billigere alternativer. Det gør det muligt at mindske dit eget lager og pengene kan i stedet investeres i virksomheden. 

Et andet område hvor det er muligt at forbedre virksomhedens likviditet, er at du kan sende en faktura, så snart opgaven er færdig i stedet for at vente til du er tilbage på kontoret og først kan få sendt den, når bogholderen er forbi eller du selv har tid. Læs mere her https://www.handsonsimply.dk/.

Få mere ud af dine medarbejdere

Med den overskrift betyder det ikke at du skal finde pisken frem og drive dine medarbejdere hårdt så sveden begynder at drive af dem. Det betyder at du nemmere kan se hvem der laver hvad og hvem der har plads i deres skema, til at lave nye eller andre opgaver. Du kan også rykke rundt på dem, hvis det passer bedre ind i dagens eller ugens program. Du har også mulighed for at planlægge bedre i forhold til ferier og du kan nemt se hvornår den enkelte medarbejder er på arbejde og hvornår de har fri.

Det er også muligt at lave statistik over hver enkelt opgave og medarbejder og så hvilke medarbejder eller opgave, der tjener flest penge ind til firmaet.

Når der skal afgives et tilbud er det også muligt at se hvad du tjener på opgaven og du har mulighed for at justere tilbudet op eller ned. Det at du kan se hvad du tjener på en opgaven sikre dig, at du altid tjener penge på en opgave. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *