Få has på pelsen med laser hårfjerning

08 september 2020
Astrid Pedersen

De fleste kvinder kender rummelen. Mindst én gang om ugen skal epilatoren, skraberen eller lady shaveren i brug for at fjerne de uskønne og uønskede hår på benene, i armhulerne, og på mere eksotiske steder.

Mange kvinder bruger timer på dette projekt – eller formuer på med regelmæssige mellemrum at få fjernet de genstridige børster ved hjælp af voks eller sugaring på en professionel skønheds klinik. Og så er der dem som selv forsøger sig med voks eller det der er værre hjemme i privaten. Men hvad hvis du fik at vide at der er en metode ved hvilken du kan blive permanent hårfri på de udvalgte steder?

Varig hårfjerning med laser – en god investering

Hvis du gerne vil være fri for det slidsomme og tidskrævende arbejde med at fjerne hår på kroppen, eller du ønsker at slippe for de månedlige besøg hos kosmetologen, kan det faktisk godt lade sig gøre. Du kan vælge at lade den uvelkomne pels fjerne permanent ved hjælp af laser.

Når du vælger en laser hårfjerning slipper du ikke alene for at skulle fjerne hårene så snart de gror ud. Du undgår også skægpest og irriteret hud, som kan udmønte sig i allergi og overfølsomhed. Og du bliver behageligt fri for indgroede hår, som kan medføre bylder.

Med kosmetisk hårfjerning kan du blive problemerne – og hårene – kvit én gang for alle. Når du lader dygtige behandlere udføre din laser hårfjerning er du garanteret et smukt og holdbart resultat. Ved denne procedure fjernes nemlig ikke blot hårene men også de hårsække fra hvilke de udspringer og gror. På den måde kan der ikke vokse et nyt hår ud samme sted.

Hvor kan jeg få foretaget permanent kosmetisk hårfjerning?

Hos den københavnske klinik Inviocare kan du få foretaget den populære hårfjerning med laser. Læs mere på https://inviocare.com/behandling/permanent-haarfjerning/