lavidanabila.dk

Vi har nemlig scoutet danske firmaer, og vi forsøger at give dig vores bud på de bedste steder at handle

Få hjælp fra en boligadvokat, når der skal styr på din bolighandel

Få hjælp fra en boligadvokat, når der skal styr på din bolighandel

Der er mange situationer i løbet af en boligejers liv, i hvilke han eller hun kan få brug for en boligadvokat. Først og fremmest er der selve købet af boligen. Her er det vigtigt at holde sig for øje, at den ellers så flinke og vennesæle ejendomsmægler kun har én interesse: At få solgt så mange boliger på så kortest mulig tid, og helst til så høj en salgspris som overhovedet muligt.

Ejendomsmægler er, med andre ord, ikke interesseret i at oplyse dig om andre forhold omkring boligen end de, han er absolut forpligtet til at videregive. Dette betyder, at du hurtigt kan risikere at købe katten i sækken, når du står for at skulle investere i fast ejendom.

Mange mennesker kommer galt af sted, fordi de ikke har formået at sætte sig tilstrækkeligt ind i alle de sagforhold, som omgiver såvel selve handelen som huset eller lejligheden generelt. Det kan for eksempel være, at der er klausuler i lejligheden, som kan påvirke dens pris i fremtiden. Eller der kan være en usund økonomi i ejerforeningen, som kan medføre stigning i de fælles udgifter, hvilket går ud over din månedlige ydelse. Endelig kan der være lokalplaner, som har byggeprojekter i støbeskeen, hvilket kan nedbringe din boligs værdi inden for få år.

Få boligadvokaten med på råd, når du skal købe bolig

Hvis du vil undgå disse grimme overraskelser, bør du benytte dig af det advokat forbehold, som eksisterer i din købsaftale. Med et advokat forbehold har din boligadvokat fjorten dage til at læse al den dokumentation igennem, som hidrører fra såvel handelen som ejendommen. På den måde kan du sikre dig, at din underskrift på slutsedlen bliver sat på et oplyst grundlag – og at din bolighandel bliver udført på tryg og sikker vis.

Læs mere på https://eboligadvokat.dk/