lavidanabila.dk

Vi har nemlig scoutet danske firmaer, og vi forsøger at give dig vores bud på de bedste steder at handle

Få hjælp og støtte til begravelse

Få hjælp og støtte til begravelse

Står du for at skulle arrangere en begravelse – eventuelt af en af dine nære og kære familie medlemmer? Så er der ikke noget at sige til hvis opgaven virker ganske uoverkommelig. Når man netop har mistet et menneske, man holdt af – og måske har elsket hele sit liv – kan sorgen og savnet være nærmest ubærligt, i hvert fald i de første uger efter dødsfaldet.

Desværre er det som oftest i denne periode, at det helt store slag skal stå når det handler om afvikling af en masse praktiske opgaver. Dødsboet – det vil sige, den afdødes seneste bolig – skal tømmes for møbler og øvrigt indbo, arv og gæld skal gøres op, og så er der selve begravelsen eller bisættelsen, som skal arrangeres.

Det kan kraftigt anbefales, at du som pårørende til en nyligt afdød får praktisk hjælp til alle disse opgaver, således at du får tid til at gå igennem de første sorg faser uden stress. På den måde kan du nemlig gøre den sidste afsked til et smukt og værdigt minde.

hvem kan hjælpe mig med begravelses forberedelserne?

Ligesom en marskandiser kan hjælpe dig med rydning af dødsbo, og en advokat kan assistere i forbindelse med diverse formalia omkring arv, gæld og testamente, kan du få professionel bistand igennem hele begravelses processen fra en dygtig og erfaren bedemand.

En bedemand er særligt uddannet til at håndtere afdøde såvel som pårørende, og vil altid behandle dig med lige dele respekt, empati og professionalisme. Med en bedemand til hjælp vil du kunne føre den afdødes sidste ønsker ud i livet, hvad end disse handler om jordfæstelse eller kremering, og uanset om vedkommende ønskede en bisættelse med eller uden ceremoni.

Hvis du leder efter hjælp til begravelse i Struer, kan du kontakte Krabbes Bedemandsforretning – læs mere på krabbes.dk