Få pyntet op på forhånd med babyshower pynt som overraskelse!

22 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

Mange mennesker elsker sådan noget med en overraskelsesfest, specielt når der er tale om den moderne form for fest, som vi kender som babyshower.

Her kan den kommende mor – om hun har børn i forvejen eller ej – få at mærke, at hun ikke er alene og heller ikke vil være det i fremtiden, når der er så mange gode mennesker omkring hende fra familie til venner og kollegaer.

Men lige denne dag handler det om at hylde moderen med den opgave, som det er at bære på en graviditet og ikke mindst de mange kommende år med at tage sig af barnet.

Det er som regel kvindelige bekendte, der deltager i denne fest og sørger for at sætte den op; det behøver ikke være som overraskelse, men det gør man tit, så det tager vi udgangspunkt i her.

Babyshower pynt bliver brugt som surprise!

Babyshoweret skal jo holdes et sted, og det kan man så gøre hjemme hos en relateret til den gravide, så man pynter op på forhånd med det babyshower-pynt, som man har anskaffet til anledningen.

Så kan man pynte op dagen før eller om morgenen, inden den gravide skal kigge forbi, som man gør under påskud om, at det bare skal være en hyggelig eftermiddag med en kop kaffe og en sludder.

Man skal så sørge for, at den gravide ikke har travlt det meste af resten af dagen, så man eventuelt får hendes bagland til at tage sig af eventuelle andre børn og planer, så hun kan få dagen fri.

Man kan også pynte op hjemme hos den gravide, men det kræver, at vedkommende er ude længe nok til, at man kan få pyntet ordentligt op, så det ser ordentligt ud.

Uanset hvor man gør det, så skal det nok blive en kærkommen festlig lejlighed med alt det flotte pynt.