Fodboldrejser har – netop – fodbold som omdrejningspunkt

31 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

Nogle gange tager man på ferie med familien, hvor hovedformålet er at slappe af, besøge butikker, spise ude, handle ind, anskaffe souvenirs, besøge de lokale og opleve noget.

Det er faktisk meget uspecifikt, for selvom man kan planlægge en del af de oplevelser, så kan der komme andre ting ind, som man hellere vil – og det hele har måske ikke en rød tråd.

Så er der sådan noget som at tage på forretningsrejse, for der måske er tid til at slappe af, men formålet med rejsen er at lave forretninger.

Man kan også tage på en decideret daseferie, hvor man ikke vil lave andet end at slappe af, slikke sol og bade i en svømmepøl. Her er der et tema, men det er stadig lidt blandet indhold.

Så kan man jo have en decideret temaferie, hvor man har et specifikt omdrejningspunkt, og det er i denne sammenhæng en fodboldrejse.

Gør fodboldrejsen meget specifik

Og vi kan jo gøre det endnu mere præcist, hvad vi skal opleve på denne tur, for det kan være, at man vælger blandt fodboldrejser til Arsenal FC og tager en af disse.

Så er man meget specifik med, hvad det er, man gerne vil opleve, hvor man vil hen, og hvad der skal ske.

Der kan skam ske ændringer, og noget lever måske op til ens forventninger, mens andet ikke gør.

Men man skifter ikke formål undervejs, hvorfor man nok skal være meget glad for fodboldklubben og opleve seværdigheder og oplevelser i forlængelse af denne engelske klub, før det bliver en ferie for en.

Derfor bør man alliere sig med nogle mennesker, der gerne vil nørde ikke bare fodbold, men også klubben med en, når man vil ud på sådan en rejse.

Derfor er fodboldrejser nok ikke for alle, men for dem, som det er, så bliver det nok den bedste af den slags rejser.