lavidanabila.dk

Vi har nemlig scoutet danske firmaer, og vi forsøger at give dig vores bud på de bedste steder at handle

Hold dit hår sundt på rejsen med Kerastases Soleil-serie

Hold dit hår sundt på rejsen med Kerastases Soleil-serie

Der er få ting, der er bedre end en lækker ferie sydpå. Sol, saltvand og kølige drinks er noget, som de fleste af os forbinder med lykke og bekymringsfri dage. Desværre er det ikke alt, som sommerferien er god for. Dit hår tager nemt skade af både sol, klor og saltvand, som ellers ofte er fast inventar på en rejse sydpå. Alle tre ting virker nemlig utroligt udtørrende på håret og kan være med til at gøre, at det hurtigere knækker og ser glansløst ud. Derfor er det endnu vigtigere på ferien end normalt, at man sørger for at pleje sit hår med de bedste produkter på markedet. Heldigvis har det franske firma Kerastase udviklet en serie til netop solrige rejser, som tager god hånd om dit hår.

Beskyt dit hår med gode produkter

Kerastase er lig med luksus, professionalisme og kvalitet inden for hårpleje. Nogle vil måske mene, at deres produkter ligger i den dyre ende – men når det gælder hårpleje på ferien, er det værd at give lidt ekstra for god kvalitet. Kerastase har udviklet deres populære Kerastase-serie med fokus på netop disse problemstillinger. Disse produkter har derfor indbyggede solfiltre, som sikrer, at Uv-strålingen ikke gør så meget skade på dit hår. Samtidig tilfører produkterne næring og fugt til dit hår, som forhindrer, at det udtørrer for meget under den varme sol.

Tag på ferie med god samvittighed

De fleste af os forbinder ferie med en tid helt fri for bekymringer. Med Kerastase Soleil-serien får du mulighed for at læne dig tilbage i solstolen og nyde livet, uden at du skal bekymre dig om dit hår. Kerastases produkter sørger nemlig for, at dit hår får langvarig beskyttelse mod solen samt den næring og fugt, som det har brug for. Derfor kan du roligt se nærmere på de forskellige Soleil-produkter, inden du skal på din næste ferie.