lavidanabila.dk

Vi har nemlig scoutet danske firmaer, og vi forsøger at give dig vores bud på de bedste steder at handle

Indret dit soveværelse til afslapning og romantik

Indret dit soveværelse til afslapning og romantik

Udstyr dit soveværelse med smukt og luksuriøst stof. Smukt sengetøj kan give dit soveværelse ekstra komfort. Dit nye sengetøj skal være 100 procent bomuld. Det skal føles som kom det fra et 5-stjernet hotel, og det er desuden en god idé at få dit sengetøj sendt til et tørrenseri eller til professionel vask og presning, hvis der er råd til det. Så føles hver nat som sov du på et fancy hotel.

Tilføj andre lækre stoffer i soveværelset med et blødt mohair eller kashmir tæppe på armen af en lænestol, dæk væggene med silke eller tekstureret vægbeklædning, hæng silkegardiner, eller brug overdådige gulvbelægninger.

Dæk vinduerne med smukke gardiner

Et smukt beklædt vindue vil hjælpe med at indramme vinduet og udsigten samt tilføje farve, mønster, struktur og blødhed til et soveværelse. Hvis du elsker bløde gardiner, der filtrerer lys, kan du kombinere  rullegardiner, der kan trækkes ned for at bevare privatlivets fred om natten og for at blokere morgenlyset.

Inkluder flere lysindstillinger

I et soveværelse er det godt at have belysning i hele rummet. En stor lampe i loftet oplyser hele rummet, og små lamper kan fokusere lys til læsning og andre aktiviteter, mens accentlys hjælper med at vaske væggene i blød belysning.

For at fokusere læselys, hvor du har brug for det, skal du bruge en nattelampe med en bevægelig arm. Hver lampe skal kunne indstilles med en lysdæmper. Installer en separat tænd / sluk for alle lamper, så du kan være selektiv og kun tænde det område, du ønsker.

Lad soveværelset være din oase

Et godt råd er at holde din mobiltelefon, computer, tv, eller træningsmaskine langt væk fra soveværelset. Soveværelset skal være et sted hvor du kan slappe af og glemme hverdagens stress og jag. Du vil elske at have et værelse der er dedikeret til læsning, afslapning og romantik.

For mere inspiration, besøg Nyhedstemplet.dk