Sådan gør du hus og have klar til at nyde sommeren i fulde drag

27 juni 2022
Kamilla Tolnø

editorial

Sommeren er over os, og det er solen og varmen også. I Danmark er der ikke mange måneder med lys og varme, og derfor gælder det om at udnytte dem bedst muligt.

Det gør du ved at gøre din have og dit hus klar til sommeren på forhånd. Det gælder om at give dig og din familie de bedste muligheder for at nyde livet udenfor.

Det kan gøres på mange måder. Det vigtigste er, at man indretter sig således, at det hele tiden indbyder til at gå udenfor. Så vil man opleve, at man kan nyde mange sommeraftener udendørs med venner og familie.

terrassedøre

Sådan gør du din træterrasse klar

Terrasser er populære hos danskerne, i deres sommerhuse såvel som i almindelige huse. Der kan være flere ting, som du kan gøre ved din træterrasse, så den bliver endnu mere populær og attraktiv i sommermånederne.

Eksempelvis kan du købe nye, gode terrassemøbler, som indbyder til ophold udenfor. Det kunne eksempelvis være et spisebord med mange stole, så du kan invitere gæster på besøg.

Det kunne også være loungemøbler eller solstole, som man kan slænge sig i efter en lang dag.

Sidst men ikke mindst er det en god idé at investere i brede terrassedøre. På den måde kan du nemlig lukke terrassen og haven ind i dit hus, også når vejret ikke er til at sidde udenfor.

Find dine nye terrassedøre allerede i dag på https://klarvinduer.dk/dore/terrassedore 

Gør haven mere indbydende

Er du heldig at have en have, er der også muligheder her. Igen kan du vælge at investere i gode møbler, som indbyder til afslapning.

Det kunne også være fx gynger eller en hængekøje til børnene.

Bliver man plaget af varmen, kan man også investere i en pool eller et badebassin, så man altid kan få kølet sig helt af i sommervarmen.