Søg bolig i det smukke og vilde Nordjylland

09 marts 2021
Lotte Hindsberg

Bare at overveje at skulle igang med at finde en ny lejebolig, er noget, der kan få de fleste til at se trætte ud, allerede inden de er startet, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Ofte afhænger det af hvor du søger og hvad du søger hvor svært det er at finde en ny bolig.

Er du villig til at bo andre steder end på Rådhuspladsen i en kæmpe og billig lejlighed og flytte til provinsen. F.eks. til det smukke Nordjylland er det relativt nemt at finde en ny bolig og det vel og mærke en bolig der samtidig er større og billigere end hvad du kan finde i storbyerne. Du kan f.eks. kigge efter en boligforening i Nordjylland.

Samarbejde i mellem kommuner og virksomheder

Noget af det der får mange til at tøve med at flytte er muligheden for at finde et arbejde. Det passer dårligt for mange at skulle bruge mange timer på at pendle, især hvis man skal have det til at passe ind med børn, pasningordninger og en stram dagligdag. I nogle tilfælde vil huslejerne være så meget billigere at det er muligt at få ned i tid og få mere ud af hverdagen.

Det ved kommunerne, samtidig med at også virksomheder tøver, fordi de er bange for at hvis de flytter til det mere attraktive område, at det kan være svært at finde kvalificeret arbejdskraft.

Det har medført at nye borgere bliver inviteret ud til områdets virksomheder med det for øje at de skal lære hinanden at kende og evt. føre til et jobtilbud. Det er et tiltag der har store fordele for alle.

Nye tilflyttere eller dem der overvejer at flytte har nemmere ved at få job, virksomhederne kan finde kvalificeret arbejdskraft, kommunen får nye borgere og sidst men ikke mindst så bliver det nemmere for boligforeningerne at udleje deres boliger.