Specialdesignede træterrasser i Nordsjælland

10 november 2020
Astrid Pedersen

Drømmer du om at kunne tilbringe de lange varme sommerdage på et solbeskinnet trædæk i din have? Så bør du allerede nu gå i gang med at planlægge opførelsen af en lækker træterrasse. Og til det formål bør du alliere dig med en dygtig håndværker, som kan designe en træterrasse særligt til dit hus.

Hvorfor skal jeg vælge en skræddersyet træterrasse?

Måske tænker du at du bare kan købe en færdig træterrasse, eller måske oven i købet selv opføre en træterrasse. Det kan godt lade sig gøre at købe alle materialer og diverse redskaber til opførelse af træterrasse hos et byggemarked eller i en trælast handel. Du kan også finde manualer til gør det selv træterrasser på nettet – måske endda med video instruktioner.

Hvis du giver dig i kast med selv at bygge en træterrasse skal du blot være opmærksom på at der er mange faktorer som er afgørende for om dette projekt bliver vellykket. Du skal blandt andet have styr på jordbunds forholdene – ellers risikerer du at din træterrasse synker eller styrter sammen.

Du skal være 100% obs på at konstruktionen er sikkerhedsmæssigt forsvarlig. Og endelig nytter det ikke noget at spare på materialerne. Du skal vælge træværk som er særligt imprægneret til formålet. Ellers risikerer du at der opstår råd i din træterrasse, hvilket igen udgør en risiko for sammenstyrtning.

Derfor er det bedst at lade en dygtig fagperson forestå såvel design som opførelse af din nye træterrasse. På den måde er du sikker på at resultatet bliver optimalt hvad angår såvel æstetikken som holdbarheden og funktionaliteten. Og du vil med sikkerhed føje ekstra værdi til din ejendom hvis din nye træterrasse er special designet.

Er du bosiddende i den nordlige del af Sjælland kan du altid kontakte Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS – læs mere på kun-terrasser.dk