Være alle samlet om den dobbelte altandør

12 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Vi kan ikke undgå at bruge vores døre derhjemme, og selvom der bestemt er nogle, som vi bruger mere end andre, så skal vi ikke negligere dem.

Hoveddøren bliver måske brugt mere end den, der er en skabsdør, mens den dobbelte altandør bliver benyttet meget i de solrige måneder, mens man dårligt åbner den, når det er koldt, men man tjekker bare lige, om den nu er tæt nok, så det ikke trækker.

Vi skal ikke til at snakke om, at man skal huske at gøre noget ved ens dobbelte altandør, så den kan holde i lang tid, for det ved du nok godt, men om du har købt den på Klarfönster eller et andet sted, så skal man tage sig godt af den.

Dog har du bemærket, at det er som om, det mest er dig, der går op i den altandør derhjemme.

Hvad kan du gøre for at engagere resten af familien i den?

Dubbel altandörr

Alle i familien skal bryde sig om den dobbelte altandør

Ja, det begynder sådan set helt tilbage med, når man vælger den, hvor man kan gøre det fra det nævnte sted, som vi fremhævede.

For her skal man være fælles om det, også selvom det er dig, der betaler, for man sørger for at få alle investeret i den, hvis de er med til at vælge den.

Man har bare ikke samme tilhørsforhold til sådan en, hvis man ikke var med til at vælge den – og da slet ikke, hvis man synes, den er grim.

Dernæst kan man gøre den til et fællesprojekt, hvor man finder ud af, hvordan den skal males, om der må tegnes på den(!), sættes klistermærker på og meget andet.

Det er et kompromis, så alle bliver glade for den dør, hvorfor man bliver fælles om at passe bedre på den.