lavidanabila.dk

Vi har nemlig scoutet danske firmaer, og vi forsøger at give dig vores bud på de bedste steder at handle

Vil du virkelig slippe af med din afhængighed af alkohol eller piller, bør du opsøge et misbrugscenter

Vil du virkelig slippe af med din afhængighed af alkohol eller piller, bør du opsøge et misbrugscenter

Hvis du er afhængig af alkohol eller medicin, og du gerne vil ud af den afhængighed, kan det være, at du har gjort en masse på egen hånd. Måske har du prøvet at stille regler op for dig selv, måske har din familie gjort det. Måske har din arbejdsplads endda sat foden ned og sagt, at nu er du nødt til at tage dig sammen, fordi det gør ud over dit arbejde. Du vil sikkert også gerne tage dig sammen, for det er ikke rart for dig at være afhængig af noget. Men det er svært at gøre. 

Det skyldes, at det ikke handler om, at du bare skal tage dig sammen, når du gerne vil slippe ud af et misbrug. I stedet handler det om, at du får den hjælp, du har brug for, til at indse dit problem. Det kan være meget forskelligt fra person til person, hvilken form for hjælp det er. Lige meget hvad er det dog vigtigt, at du får professionel misbrugsbehandling, så du en gang for alle kan få taget hånd om dit problem. 

Et af de steder, hvor du kan få hjælp, hvis du er afhængig af alkohol eller medicin, er på behandlingscenteret Stien. Det ligger i rolige omgivelser, hvor du kommer væk fra den hverdag, der er med til at holde dig fast i dit misbrug. Bare det er en kæmpe hjælp for dig. 

Derudover har de også en række dygtige og kompetente behandlere ansat, der kan hjælpe dig. Nogle af behandlerne har selv været misbrugere tidligere. Det gør, at de fuldstændig kan sætte sig ind i din situation. Du vil derfor ikke opleve nogen former for fordømmelse fra dem. 

De andre behandlere vil gøre alt for at sætte sig i dit sted og målrette behandlingen, så den passer til dig. Der kan jo være mange forskellige grunde til, at du er kommet ud i et misbrug. Derfor er det også forskelligt, hvordan det bliver stoppet igen.