VVS på Amager – find det online

22 marts 2021
Astrid Pedersen

Som boligejer kan man hurtigt gå hen og få brug for autoriserede fagpersoner. Det er nemlig ikke muligt at kontakte en vicevært, hvis strømmen går, vandhanerne løber tør for vand, eller kloakken stopper til. I så tilfælde skal man hurtigt kunne få fat på en autoriseret elektriker eller el installatør, en autoriseret VVS installatør eller en autoriseret kloakmester.

Hvornår skal jeg kontakte en VVS mand?

En VVS mand er god at have ved hånden hvis der opstår en læk på et vandrør. Her er det smart at have VVS’eren tæt på bopælen, da man ved hurtig udrykning kan begrænse skaderne i videst muligt omfang. Og derfor bør du vælge en VVS mand som residerer tæt på familiens hjem.

Få den rette hjælp til arbejde med VVS på Amager

Er du bosiddende på Amager, for eksempel i Kastrup, Tårnby, Dragør eller Sundby, kan du med fordel vælge det velrenommerede VVS firma Claus A. Axmark VVS som din VVS’er på Amager.

Hos Claus A. Axmark VVS kan du få hjælp til alt hvad der vedrører vand, varme, ventilation og sanitet. Claus A. Axmark VVS har mange års erfaring med at hjælpe private boligejere i forbindelse med renovering og modernistering af deres VVS installationer. Skal du for eksempel have sat badeværelset flot i stand, og i den anledning have flyttet et afløb . For eksempel ved udskiftning af badekar med bruseniche – kan Claus A. Axmark VVS hjælpe dig. Claus A. Axmark VVS sørger altid for at dine installationer lever op til de gældende regler og stanarder.

Når du lader Claus A. Axmark VVS forestå VVS delen af din renovering kan du således altid være sikker på at installationerne er både tidssvarende og fremtids sikre. Og Claus A. Axmark VVS er ikke bange for at give garanti på det udførte arbejde. Læs mere på caavvs.dk.